Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS: «Robar una bicicleta surt més car que prevaricar com Jaume Matas»

24595

El portaveu de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha criticat aquest dimecres que, amb l'acord de l'expresident del Govern Jaume Matas per confessar en el cas Over, queda demostrat que «robar una bicicleta surt més car que malversar, prevaricar i cometre frau a l'administració».

En declaracions als mitjans després de la Junta de Portaveus, Ferrà ha assegurat que el seu partit no està d'acord amb el pacte al qual ha arribat Matas amb la Fiscalia en rebaixar la petició de presó a dos anys i mig de presó, que serà substituïda per una multa de 18.000 euros.

En aquest sentit, el diputat de MÉS per Mallorca ha lamentat que, de moment, Matas no hagi aportat «res més» que la seva confessió i ha afegit que «la ciutadania no ho entendrà». «Seguim amb un problema de confiança de la ciutadania cap a les administracions i aquest tipus de situacions es fan males de defensar», ha dit.

Llaços grocs

Sobre la penjada de llaços grocs durant el primer d’octubre, Ferrà ha assegurat que la seva formació seguirà defensant que la gent es pugui manifestar «de la manera que vulgui». Sobre això, ha incidit que «és important defensar la llibertat de qualsevol persona a portar un llaç» encara que ha explicat que «cada institució té un reglament i s'ha de fer complir».

Respecte a la proposició no de llei per reconèixer que existeixen presos polítics a Espanya, el diputat de MÉS ha reiterat que es tracta d'un tema de democràcia i ha sostengut que «la consideració de presos polítics està fonamentada en una base jurídica». «Seguirem defensant que existeixen presos polítics a Espanya», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.