Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvià impulsa la prohibició de les 'boat party'

24653

L'Ajuntament de Calvià ha signat aquest divendres un conveni amb l'Associació Patronal d'Empresaris d'Activitats Marítimes de les Balears (Apeam) amb l'objectiu d'acabar amb les party boats a Magaluf.

Segons ha detallat el Consistori, en el conveni s'estableix un compromís mutu per al manteniment del pantalà on atraquen les barques. Aquest acord regula la utilització del pantalà de Magaluf per part de quatre empreses de Palma i dues de Calvià, que estan associades a APEAM i que exploten deu barques que ofereixen rutes pel litoral calvianer.

El batle de Calvià, Rodríguez Badal, ha destacat la importància de l'acord com a mesura per eliminar «les molèsties que provoquen les party boats a veïnats i visitants». En la mateixa línia, el president d'Apeam, Miguel Puigserver, ha destacat la mesura com un «model exemplar» que creu que hauria de dur-se a terme també en altres punts de les Balears.

L'objectiu final del conveni d'ocupació i utilització del pantalà de Magaluf és que no s'organitzin party boats, «unes festes que es caracteritzen per un turisme d'excessos, amb ofertes de tot inclòs i promocions que fomenten les borratxeres, així com música alta, i jocs de contingut sexual».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.