Setmanari d'informació local - 138 anys

Aina Aguiló aprofita la desgràcia de la #Torrentada9oct per a fer catalanofòbia

24807

Aina Aguiló ha enviat aquest dijous un comunicat en nom del seu partit SUMAM en què aprofita la tragèdia de les inundacions d'aquest dimarts al Llevant de Mallorca per a fer catalanofòbia.

Tot i voler traslladar el seu condol i suport als veïns afectats per la «tragèdia humana», afirma que hi ha hagut una «nefasta gestió i poc comportament ètic» per part de la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Així, insisteix a demanar la dimissió de la presidenta del Govern i del president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat. I tot seguit, intenta relacionar la desgràcia de les inundacions amb la promoció de la llengua catalana i insinua que es prioritza la llengua a la seguretat dels ciutadans: «Prioritzar les targetes del català en els hotels de Mallorca, per sobre de la seguretat dels ciutadans de l'illa, demostra un alt nivell de negligència que és inassumible per a tots habitants».

Finalment, pronostica que la catàstrofe «tornarà a passar si es continua amb la seva gestió»: «L'urbanisme en zones de perill d'inundació és responsabilitat directa dels governants. Per això, la ciutadania ja només espera una escletxa de decència amb la seva dimissió com a presidents».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.