Setmanari d'informació local - 138 anys

La Simfònica farà el concert solidari 'Música pel Llevant' el 29 d'octubre

25015

L'Orquestra Simfònica Illes Balears farà el 29 d'octubre el concert solidari 'Música pel Llevant' a la Seu de Mallorca a benefici i en memòria dels damnificats per les inundacions del passat dimarts 9 d'octubre que s'han cobrat la vida de 13 persones.

La Simfònica actuarà al costat de la soprano Lisa Larsson, el baríton Enric Martínez-Castignani i la Coral Universitat Illes Balears, amb la direcció de Pablo Mielgo. Interpretaran 'Nanie' de J. Brahms; 'Cantique' de Jean Racine de G. Fauré i el 'Rèquiem' de G. Fauré.

El concert, que tendrà lloc a partir de les 20.30 hores, compta amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, Projecte Home Balears i la Seu de Mallorca.

Les entrades tenen un preu d'entre 15 i 25 euros i es podran fer donatius en una fila zero a través de la següent compte bancari: ES56 2100 8634 2002 0002 0784.

Els punts de venda són la seu de l'orquestra, Musicasa, la seu Projecte Home, el Museu de la Catedral de Mallorca i l'Auditori i Teatre de Manacor. També es podran comprar les entrades a través de la plataforma en línia 'Ticket IB' (https://ticketib.com/).

A la presentació, hi han participat la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, el degà de la Seu de Mallorca, Teodor Suau, i el president de Projecte Home, Tomeu Català, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.