Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca considera que les obres del cable «arriben molt tard»

25339

MÉS per Menorca ha assenyalat aquest divendres que la mesura aprovada pel Consell de Ministres per agilitar les obres del nou cable de connexió elèctrica amb Mallorca «és positiva, però insuficient, i arriba molt tard».

Així mateix, han remarcat que la declaració d'utilitat pública del projecte hauria d'anar acompanyada de mesures a més curt termini, com mantenir tots els generadors d'electricitat que s'han necessitat per recuperar la normalitat en un cas d'emergència.

La formació menorquinistes també ha reclamat mesures a llarg termini, com l'aprovació d'un pla d'inversions per implantar, com a experiència pilot i pionera en l'Estat espanyol, les energies renovables que facin totalment autosuficient a l‘Illa.

MÉS per Menorca ha lamentat l'oblit del Govern central en l'últim Consell de Ministres per donar l'impuls que requereix la central de Maó per passar a utilitzar gas natural. De la mateixa manera, han criticat que el Consell de Ministres no s'hagi referit a cap línia d'ajudes per compensar les pèrdues de les empreses i agricultors afectats pel cap de fibló.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.