Setmanari d'informació local - 138 anys

Demanen que els vehicles que normalment circulen per les Balears tributin

25407

El Parlament ha debatut aquest dimarts una primera Proposició No de Llei (PNL), presentada pel Grup Parlamentari PSIB, relativa a la modificació de la normativa reguladora de l'impost municipal sobre vehicles de tracció mecànica i ha decidit instar al Govern espanyol a adoptar mesures perquè els vehicles que circulen habitualment per les Balears tributin.

Segons ha informat el Parlament, aquesta iniciativa ha estat aprovada per unanimitat i ha conclòs amb un escrit que insta al Govern espanyol a «promoure, en el marc de la futura reforma del sistema de finançament local, les mesures necessàries perquè els vehicles tributin».

Per la seva banda, la diputada del Grup Parlamentari Mixt Montserrat Seijas ha presentat una esmena de modificació i el diputat Carlos Saura, de Podem, ha defensat una esmena d'addició. No obstant això, aquestes esmenes no han estat acceptades pel Grup Parlamentari Socialista.

En el torn de fixació de posicions, han intervingut Antoni Camps, del PP, Antoni Reus; de MÉS per Mallorca; Josep Melià, del PI; i Patricia Font, de MÉS per Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.