Setmanari d'informació local - 138 anys

Iglesias assegura que el PSOE de Susana Díaz «no és» el PSOE de les Balears o el País Valencià

25427

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha assegurat que el PSOE de Susana Díaz «no és» el del Govern de Pedro Sánchez o el que hi ha a les Balears o el País Valencià després de ser demanat per si Podemos entraria en un Govern del PSOE a Andalusia si donessin els números per formar-lo amb Adelante Andalusia, evitant així que governés la dreta. No obstant això, Iglesias ha deixat clar que això és una cosa que «hauran de decidir els inscrits» del partit a Andalusia.

El líder de la formació morada, en una entrevista a la Cadena Ser recollida per Europa Press, ha estat demanat per aquest possible escenari de pactes i ha dit que això és una cosa que hauran de decidir els inscrits perquè és una tasca que «pertany plenament a la sobirania de Podemos Andalusia, i a la sobirania d'Izquierda Unida», la formació que també participa en la confluència de Adelante Andalusia al costat d'altres agents.

«Ho hauran de decidir i valorar allà, però hi ha una cosa molt òbvia, el PSOE de Susana Díaz no és el Govern de Pedro Sánchez», ha assenyalat Iglesias. A tot això, ha conclòs que el PSOE «que porta quaranta anys» governant a Andalusia «no és el PSOE que governa a les Balears, el que governa al País Valencià i el que està governant a Espanya».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.