Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS i Esquerra Republicana treballen en una llista conjunta pel Consell i el Parlament

25445

Els portaveus de MÉS per Mallorca, Bel Busquets i Guillem Balboa, han acudit aquest dimecres a una Assemblea de la formació per ratificar una proposta que permetria «reservar alguns llocs de les llistes al Consell i Parlament» a Esquerra Republicana de les Balears.

«Avui ratificarem o no aquest acord polític amb la voluntat d'ampliar el projecte i entre tots recolzar a una força d'esquerres, sobiranista, feminista, verda i justa que aposti per una Mallorca lliure» ha explicat Busquets.

Així mateix, ha explicat que ambdues formacions han manifestat la «voluntat d'anar plegats i de fer una campanya junts» i han acordat la reserva de llocs en les llistes: «El vuit, 15 i 24 en el Consell, si són nombres parells, seran homes i si són imparells, seran dones», ha afegit.

Per la seva banda, Balboa ha detallat que l'Assemblea d'aquest dimecres serveix perquè els candidats «es puguin donar a conèixer a Palma», després d'haver visitat ja Manacor i Inca. «Hem estat fent assemblees comarcals amb els candidats que es presenten a aquestes primàries i avui ho fem a Palma amb la finalitat de ratificar la proposta d'acord amb Esquerra Republicana que s'ha estat negociant durant mesos», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.