Setmanari d'informació local - 138 anys

La línia 3 de l'EMT arribarà fins el Pla de na Tesa abans d'acabar l'any

25477

L'Ajuntament de Palma i el de Marratxí han signat un conveni per a l'ampliació de la línia 3 de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), la qual cosa permetrà que el bus arribi fins a Pla de na Tesa abans que finalitzi l'any.

Segons ha detallat el Consistori, el conveni contempla que l'Ajuntament de Marratxí aboni 97.000 euros a l'EMT per implementar dins del seu municipi el servei de la línia 3. Amb aquesta ampliació es millora el servei i s'enllaça la ciutat amb el Pont d'Inca Nou, Cas Capità i el Pla de na Tesa. El batle de Palma, Antoni Noguera, ha remarcat la importància de l'acord, que permetrà «donar sentit a l'àrea metropolitana amb un sistema de mobilitat que uneix dues ciutats veïnades».

Per la seva banda, el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, ha destacat que l'ampliació «dóna resposta a una demanda històrica a més de donar una solució als habitants del Pont d'Inca Nou, Cas Capità i el Pla de Na Tesa».

El conveni marca que la línia 3, que enllaça Illetes amb el Pont d'Inca, tengui tres parades més dins Marratxí i finalitzi en el Pla de Na Tesa. La freqüència serà d'una hora. D'aquesta manera, un de cada sis autobusos que habitualment fan el recorregut arribaran fins al Pla de Na Tesa.

Les noves parades se situaran en sentit Pla de Na Tesa en el baixador de SFM del Pont d'Inca Nou, en la rotonda que enllaça la Ma. 13A amb la Ma.-3013 i al carrer Dragonera. En sentit Palma, surt del carrer Mestral, es deté al carrer Formentera i el baixador de SFM del Pont d'Inca Nou.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.