Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol, proclamada candidata del PSIB a les eleccions autonòmiques de 2019

25501

El Comitè de Garanties Electorals s'ha reunit i, un cop tancat el període de sol·licitud de primàries sense haver-se produït cap petició per a activar el procés, l'actual presidenta del Govern, Francina Armengol, ha estat proclamada com a candidata del PSIB-PSOE per a les pròximes eleccions autonòmiques de 2019.

Segons ha informat el partit en un comunicat, la seva proclamació és automàtica a causa de que no s'ha produït cap sol·licitud de primàries per part de la militància.

La candidatura d'Armengol serà ratificada pel Comitè Federal, que se celebrarà el dissabte a Fuenlabrada (Madrid) i en el qual participarà la mateixa presidenta en un acte de proclamació juntament amb la resta de candidats autonòmics que també han estat designats per les seves federacions autonòmiques.

D'aquesta manera, el PSIB continua posant a punt el partit de cara a les eleccions de 2019 amb el Comitè Electoral ja aprovat i funcionant amb l'objectiu de «revalidar el govern d'esquerres amb el qual consolidar el canvi iniciat a les Balears el 2015».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.