Setmanari d'informació local - 138 anys

Arrenca el primer Màster en Gestió de Polítiques Públiques de la UIB

25625

La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha inaugurat el primer Màster en Gestió de Polítiques Públiques de la UIB, i durant el seu discurs ha destacat que aquests estudis aporten «una formació sòlida i innovadora» dedicada a nous gestors públics.

En l'acte inaugural del curs també han participat el rector de la UIB, Llorenç Huguet, i la lliçó inaugural a càrrec de Cristina Gallach. Els 30 alumnes que formen part de la primera promoció del màster han assistit a la primera sessió del curs, una lliçó magistral a càrrec de l'Alta Comissionada per a l'Agenda 2030 a Espanya del pla de compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, Cristina Gallach.

En la seva intervenció, Cladera ha destacat la necessitat de comptar amb millors professionals en la funció pública, d'acord amb la «demanda que ens fa la societat», ja que es tracta de les persones encarregades de prestar el servei públic que brinden les administracions.

El Màster en Gestió de Polítiques Públiques passa a formar part del catàleg formatiu que ofereix la UIB. El Govern, a través de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques, participa en el finançament dels estudis, amb una aportació de 43.000 euros per cadascun dels dos cursos previstos, mentre que el Consell de Mallorca aporta 35.000 euros anuals. Les directores del màster són Joana Maria Sòcies i Teresa Riera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.