Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort remodelarà les pistes de rugby i futbol 11 de Germans Escales

25639

La portaveu de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha anunciat aquest dimecres l'aprovació dels plecs de clàusules administratives i de prescripcions tècniques per a la contractació de les obres per a la remodelació de les pistes de rugbi i futbol 11 de Germans Escales, amb un pressupost d'1,6 milions d'euros.

«Hi ha un camp de rugbi que està en molt mal estat i que és l'únic que no té gespa artificial i un dels compromisos de Cort era fer un d'oficial i homologat per poder disputar partits nacionals», ha explicat.

En concret, Moll ha explicat que la pista de rugbi «té una moqueta des de 1999 que s'ha intentat arreglar perquè els esportistes poguessin seguir entrenant». No obstant això, ha recordat que un dels compromisos de Cort era «fer un camp de rugbi oficial».

Així mateix, s'instal·laran vestuaris entre tots dos camps, així com elements d'il·luminació LED amb l'objectiu de «continuar amb la política d'energies sostenibles». En aquesta línia, el temps d'execució serà de vuit mesos per al camp de rugbi i de tres mesos pel de futbol, mentre que el camp de futbol 7 es mantindrà perquè «està en bones condicions». «Confii que per al primer trimestre de 2019 ja es puguin començar les obres», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.