Setmanari d'informació local - 138 anys

Els pressuposts del Govern de 2019 destinen a Menorca un 14,9 % més que el 2018

25659

Menorca rebrà 115.590.000 d'euros a través dels nous pressupostos del Govern per a l'any 2019, fet que suposa un augment de 15 milions d'euros sobre l'assignació de l'any anterior, gairebé un 15 per cent més que el 2018, tal com han informat aquest dimecres des de l'executiu.

En aquest global s'expliquen les partides provinents de les conselleries del Govern, ja sigui per transferència de capital o per transferència corrent, i de les empreses del sector públic instrumental de l'Administració autonòmica.

Dins dels 116 milions també es troba la quantitat destinada a la dotació pressupostària del Consell de Menorca, que en 2019 torna a créixer en 8 milions d'euros per a arribar fins als 55.370.000, un 17 per cent més que la dotació de aquest any.

«Aquest pressupost és un nou exemple de l'esforç descentralitzador que hem dut a terme aquesta legislatura al Govern, en el qual hem incrementat les partides de què disposen els consells de manera incondicionada, i hem dotat noves competències que han estat transferides de mutu acord», ha destacat la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, durant l'acte de presentació dels comptes a Menorca.

El pressupost de 2019 recull les dotacions respectives per a les noves competències que ha assumit el Consell de Menorca, en matèria de serveis socials i de promoció turística, segons les negociacions que s'han tancat amb èxit recentment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.