Setmanari d'informació local - 138 anys

Un somni que es forja a Mallorca

25687
"Son Moix" by Real Mallorca.

El conjunt mallorquí està barallant pels llocs d'ascens quan ens acostem perillosament a l'aturada de nadal, resultats que li col·loquen com el millor dels equips recentment ascendits.

El Real Club Esportiu Mallorca està que se surt. Després de la seva volta a la Liga123 aquesta campanya, pocs podien imaginar que el quadre dirigit per Vicente Moreno anava a tenir uns resultats tan bons, ja que es troba en plena lluita pels llocs de playoffs d'ascens, quan se suposa que hauria d'estar a la meitat de taula baixa, barallant per no descendir.

Òbviament la temporada és molt llarga i les forces, que tan altes estan ara, faltin en algun que un altre moment. Però ningú li llevarà ja al Mallorca tant el fet d'haver fet somiar a la seva afició amb la seva volta a la Primera Divisió, com de demostrar-se a si mateix que pot competir amb els millors de la categoria. A més, compte ja a estas alturas con 20 puntos, per la qual cosa, si tenim en compte que l'últim a baixar la temporada passada ho va fer amb 48, el Mallorca gairebé hauria recorregut en les 13 primeres jornades la meitat del camí per salvar-se, sent est el principal objectiu per complir.

Està clar que encara falta un món, concretament 29 jornades, però amb una cambra del campionat ja transcorregut, sembla que el conjunt vermelló està per lluitar per altres coses i no pels llocs de descens, cosa pel que convé tenir en compte a l'hora d'utilitzar les promociones de fútbol de bet365.

El millor dels ascendits

Setè, a un punt dels llocs de playoffs i a set de l'ascens directe, el Mallorca, a més, és l'equip recentment pujat que millors resultats està obtenint. Cert és que dos dels altres tres marxen en unes sorprenents tretzena i quinzena posició, però cap està al nivell de joc i de regularitat que tenen els balears. Per això, encara que Rayo Majadahonda i Elche tampoc sembla que vagin a tenir molts problemes per salvar-se, encara tenen treball per davant per tractar d'acostés a un Mallorca que serveix com a exemple de bon projecte esportiu. Per la seva banda, l'Extremadura, l'altre recentment ascendit, sí que està en les posicions esperades, ja que amb sol nou punts en el seu haver-hi marxa penúltim.

Tot això col·loca al Mallorca amb unes opcions molt serioses de, perquè no, estar, com a mínim, en uns playoffs que siempre son muy complicados de guanyar, però que donen una satisfacció tremenda a l'equip que ho aconsegueix. La il·lusió tant per al club com para els seus afeccionats pel fet de coquetejar amb la seva volta a LaLigaSantander després de sis cursos fora d'aquesta categoria, ha creat un ambient gairebé idíl·lic per aconseguir-ho, encara que la veritat és que, arribats a un punt extrem, tampoc se li pot exigir més al conjunt de Vicente Moreno.

En conclusió, els vermellons han realitzat una primera cambra de temporada molt bona, en la qual amb prou feines se li poden posar pegues. Ara solament queda que la regularitat en els resultats mostrada fins al moment es mantingui almenys en altres dues cambres perquè el Mallorca opti a tornar a Primera Divisió, la qual cosa comença a emocionar a un públic que es portaria dues alegries tremendes en amb prou feines dues campanyes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.