Setmanari d'informació local - 138 anys

El detingut pel crim de Palma rebutja declarar davant la Policia a Son Espases

25731
El detingut pel crim de Palma ha rebutjat aquest diumenge declarar davant la Policia a Son Espases. | IBdona

El detingut per l'assassinat de la seva exparella divendres passat en una tenda de Palma ha rebutjat aquest diumenge declarar davant la Policia Nacional espanyola a l'Hospital de Son Espases, on roman ingressat després d'intentar autolesionar-se.

Així ho han indicat fonts de la Policia espanyola. Segons han relatat, estava previst prendre-li declaració aquesta tarda, amb l'autorització dels metges. Es preveu que passi a disposició judicial dilluns a l'horabaixa.

L'home, de 45 anys, està ingressat en el mòdul de detinguts de Son Espases després que la nit del crim intentés autolesionar-se en la cel·la en què fou tancat a les dependències policials.

Els forenses van practicar el dissabte l'autòpsia al cos de la víctima, una dona de 36 anys. Al llarg del cap de setmana, el Grup d'Homicidis de la Policia, que s'ha fet càrrec de la recerca, ha continuat amb les diligències, prenent declaració a testimonis i familiars.

Els fets van ocórrer poc abans de les 17.00 hores del divendres. L'home es va dirigir al local comercial del carrer Aragó de Palma, on ella es trobava treballant i la va apunyalar. Segons la Policia espanyola, li hauria assestat entre sis i vuit ganivetades en el pit amb una arma blanca de grans dimensions. Després de l'atac el sospitós, que és vigilant de seguretat, va fugir. Finalment, va ser detingut al carrer Lledoner, molt proper al lloc dels fets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.