Setmanari d'informació local - 138 anys

La Psico Woman imparteix aquest divendres la 'chocho charla' en el marc del 25N

25737

La psicòloga Isabel Duque, sexòloga i youtuber coneguda com La Psico Woman, imparteix aquest divendres la 'chocho charla' dins el programa d'actes de Palma pel Dia internacional contra la violència cap a les dones, que se celebra el 25 de novembre.

L'activitat, el títol complet és 'Chocho-charla. Empoderándonos desde nuestros coños', ha estat programada des de l'àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l'Ajuntament de Palma i tendrà lloc a les 18 hores al Centre Flassaders.

La seva inclusió en el programa oficial de Palma va suscitar les crítiques del PP i d'organitzacions ultracatòliques com l'Institut Balear de la Família. No obstant això, el Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Balears va assegurar no haver qüestionat en cap moment el contingut de la xerrada. Per la seva banda, Cort va afirmar que la xerrada pretén «donar poder a la dona i trencar tòpics».

La resposta de Psico Woman
La Psico Woman va penjar un vídeo al seu canal de Youtube per a respondre a la polèmica, que va qualificar de «sorprenent». «Duc 13 anys fent activitats formatives de diferents temàtiques que sempre tenen en comú la lluita per la prevenció de les violències de gènere, el treball a favor dels bons tractes i l'acceptació per la diversitat», va explicar.

Segons explica Duque en aquest vídeo, la xerrada està enfocada a persones adultes i està «carregada d'informació, denúncia i també d'humor».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.