Setmanari d'informació local - 138 anys

Trobada per la llibertat d'expressió a Son Sardina

25743

El divendres 30 de novembre es farà una trobada per la llibertat d'expressió a Son Sardina en què es llegirà un manifest per la llibertat d'expressió i per una plaça de tots. Tot seguit, hi haurà una taula rodona amb el Grup de Suport Llibertat Valtònyc, Antoni Marimon (professor d'Història de la UIB), Tomeu Martí (periodista i director de dBalears.cat) i Antoni Llabrés (professor de Dret Penal de la UV).

«Els joves també feim d'altaveu d'aquest acte i d'aquesta exposició, organitzada per 'Sardiners x la Llibertat d'Expressió', en col·laboració amb el Grup de Suport Llibertat Valtònyc i l'Associació de Veïnats de Son Sardina», explica Joves de Son Sardina.

Des de Joves de Son Sardina també han explicat que són «temps de retrocessos en matèria de llibertat individuals i col·lectives, i d'atacs injustificables a la creació artística, literària, activista, humorística, periodística, política i, per desgràcia, un llarg etcètera».

L'acte tendrà lloc el divendres dia 30 de novembre a la Plaça de Son Sardina, a les 16.30 hores (en cas de pluja l'acte es realitzarà al Casal).

Finalment, l'exposició 'Presos políticos en la España Contemporánea' de Santiago Sierra es podrà visitar des del dia 23 de novembre fins el 8 de desembre a la Plaça. L'objectiu és fer reflexionar la gent i recuperar la plaça per a vianants, per al poble. Tal com descriuen des de l'entitat juvenil: «No té cap sentit tenir una plaça esdevinguda aparcament. Cap ni un».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.