Setmanari d'informació local - 138 anys

L’IEB participarà amb l’IEC en l’elaboració d’un mapa digial de l’Imperi Romà

25801

L’Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) col·laborarà en el projecte de recerca internacional 'Tabula Imperii Romani-Forma Orbis Romani (TIR-FOR)' per crear un mapa digital de l'Imperi Romà, especialment dels territoris de les Illes.

La consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern i presidenta de l’IEB, Fanny Tur, i el president de l’Institut d'Estudis Catalans (IEC), Joandomènec Ros, han signat un conveni per dur a terme aquesta col·laboració, ha informat aquesta Conselleria en un comunicat aquest dimarts.

El TIR-FOR és un programa de recerca internacional impulsat per la Unió Acadèmica International (UAI) que el seu objectiu és la publicació del gran mapa de l'Imperi Romà. Així, l’IEB s'ha compromès, en l'àmbit de les Balears, a l'elaboració de la documentació necessària per a la realització del projecte, i la seva aportació servirà per remunerar la part dels treballs que faran els arqueòlegs experts en arqueologia romana de les Illes.

Aquest conveni de col·laboració, que té una durada d'un any, s'emmarca en el qual estableix el conveni marc de col·laboració entre el Govern i l'IEC signat el 2000.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.