Setmanari d'informació local - 138 anys

Un centenar de centres educatius s'uneixen per a «combatre el masclisme a les aules»

25807

Més de 90 centres escolars de Mallorca commemoraran el Dia internacional de l'eliminació de la violència contra les dones, que se celebrarà el proper 25 de novembre. Segons ha informat Feminisme a l'escola, «aquest nombre segueix creixent minut a minut» i s'espera que aquest mateix dimecres el nombre de centres educatius adherits arribi al centenar.

En el marc d'aquesta celebració, els centres educatius llegiran, divendres 23, un manifest elaborat per alumnes d'alguns dels centres organitzadors, i donaran a conèixer les accions específiques que es duguin a terme a cada centre amb els hashtags consensuats: #EscolesContraElMasclisme, #25N, #SocCentreAdherit, #FeminismeALEscola.

La intenció d'aquesta iniciativa és donar la màxima visibilitat possible al treball que es duu a terme des dels centres escolars per la prevenció de la violència de gènere i la igualtat efectiva entre homes i dones.

Feminisme a l'escola és una xarxa de coordinadores de coeducació d'alguns d'aquests centres que es reuneixen periòdicament des del passat curs i que ja van organitzar accions conjuntes per celebrar l'anterior 8 de març.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.