Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de seixanta professionals de la joventut es reuneixen a Eivissa per a impulsar el treball en xarxa

25845

Un total de 61 professionals de la joventut de les Balears participen aquests dijous i divendres en la tercera trobada de professionals de la joventut que ha organitzat a Eivissa la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General d’Esports i Joventut i l’Institut Balear de la Joventut (IBJove), en col·laboració amb l’Associació Professional de Joventut de les Illes Balears (APROJIB) i el Consell Insular d'Eivissa.

La trobada està dirigida a aquelles persones que treballen en l’àmbit de la joventut (representants d’institucions i entitats, tècnics i tècniques, informadors i informadores, dinamitzadors i dinamitzadores, etc) amb l'objectiu d'intercanviar coneixements, competències i actituds sobre el treball en xarxa, de potenciar la complementarietat i la col·laboració entre els treballadors de joventut i de fixar els fonaments cap a una col·laboració estable i perdurable en el temps.

Les jornades s'inauguren a les 11 hores pel director d'IBJove, Joan Ferrà; i el president de l’APROJIB, Albert Giner; acompanyats de la consellera de Benestar Social i Recursos Humans del Consell Insular de Formentera, Vanessa Parellada; i dels directors insulars de Joventut de Mallorca (Àlex Segura) i Eivissa (Fernando Gómez).

Acte seguit, el professor i investigador de la Universitat Ramon Llull Pau López Vicente, autor, entre d'altres, del llibre «Entendre's amb adolescents», farà una xerrada sobre els joves, el lleure, l’oci amb els seus vessants i el lideratge en entorns educatius, el qual derivarà en debat entre totes les persones participants.

Ja a l'horabaixa, Neus Giménez, de la Fundació Jaume Bofill, entitat cultural dedicada a l'educació i el seu context social, durà a Eivissa l'Edcamp, una trobada oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements i passions sobre l’educació. La primera jornada acabarà amb activitats dinamitzades.

Al dia següent, divendres, la pedagoga i educadora Bel Capellà protagonitzarà una dinàmica participativa que reflexionarà sobre la millor manera d'aprendre i la introducció dels elements de la diversió i la sorpresa com a eines d'aprenentatge. Després de les conclusions, les jornades acabaran amb una presentació de l'activitat de l'APROJIB, entitat que aglutina professionals de totes les Illes Balears.

Les jornades d'Eivissa són les terceres destinades al col·lectiu de professionals de la joventut que celebra la Conselleria. Les primeres varen tenir lloc a Palma el mes de juny de l’any passat, i les segones, l'octubre de l'any passat a Ciutadella.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.