Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi Palma proposa pàrquings gratuïts vinculats al comerç al centre de la ciutat

25847

El Pi Palma ha proposat que els pàrquings del centre de la ciutat siguin gratuïts per a aquelles persones que hagin comprat. Aquesta és una de les propostes que s’han tractat a la reunió que la formació ha tengut amb representants de la patronal Pimeco i dels principals carrers i zones comercials per a canviar impressions sobre el futur del comerç de proximitat a Palma.

El president d’El Pi Palma, Josep Melià, ha comentat que aquesta iniciativa «ha de servir per a incentivar les compres al centre de Palma». Segons Melià, «es necessiten propostes i majors incentius econòmics per promocionar Ciutat i combatre l’estacionalitat que encara es pateix». En aquest sentit, ha reivindicat una millora de la mobilitat a la ciutat i una aposta decidida pel tramvia i el metro.

A més, ha volgut deixar clar que el que ha fet el govern d’esquerres pel comerç de proximitat aquesta legislatura és «insuficient» de la mateixa manera que les actuacions dutes a terme per a combatre les mancances estructurals que té Palma com la neteja, el manteniment i sobretot la mobilitat.

Els representants del sector també han posat sobre la taula les seves reivindicacions com «millorar l’enllumenat dels carrers, el soterrament de les línies elèctriques a tot el centre, la millora de la neteja i que l’enllumenat de Nadal arribi a totes les zones comercials entre d’altres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.