Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Audiència espanyola dóna la raó al GOB amb la protecció del Molí d'en Regalat

25951

L'Audiència espanyola ha confirmat la impossibilitat de construir xalets a la Illeta del Molí d'en Regalat (Artà), segons ha informat aquest dilluns el Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB).

D'aquesta manera, l'Audiència ha desestimat el recurs interposat per la promotora contra l'Ordre Ministerial de deslinde del Domini Públic Marítim Terrestre (DPMT) que estableix 100 metres de zona de servitud de protecció, impossibilitant la construcció dels 18 xalets previst.

El 22 de juny de 2016 el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient va aprovar la resolució definitiva de la modificació de la ribera del mar i modificació del límit de la zona de servitud de protecció, en el tram de l'illot Molí d'en Regalat .

No obstant això, la promotora de la urbanització va presentar un recurs contra l'aprovació d'aquesta ordre ministerial. Ara l'Audiència s'ha manifestat a favor de la mateixa. Davant d'aquesta sentència cap un recurs de cassació davant del Tribunal Suprem.

Des del GOB continuen apostant per la protecció íntegra de l'illeta i animen l'Ajuntament d'Artà a aprofitar la sentència, per a valorar les opcions i fórmules que podrien possibilitar la protecció íntegra d'aquest emblemàtic espai.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.