Setmanari d'informació local - 138 anys

L'assemblea de regidors de MÉS es planteja mobilitzacions si el PSOE no deroga la Llei Montoro

25961

L'assemblea de regidors de MÉS per Mallorca ha anunciat aquest dilluns que es planteja mobilitzacions si el PSOE no deroga la Llei Montoro, com a resultat d'una reunió en la qual es va abordar «l'immobilisme del Govern de Pedro Sánchez» al respecte.

Segons ha informat el partit, el coordinador de MÉS i batle d'Alaró, Guillem Balboa, ha volgut mostrar el seu «rebuig absolut a una normativa que atempta contra l'autonomia municipal que és vital per atendre a la gent».

«És necessari que el Govern espanyol desbloquegi aquesta situació elimini la Llei Montoro i per això no descartem mobilitzacions per fer partícip a la ciutadania de les nefastes conseqüències que sofrim els municipis», ha explicat l'exbatle de Manacor, Miquel Oliver.

Per la seva banda, la regidora de Marratxí Aina Amengual ha recordat que a les Balears entre tots els ajuntaments s'han acumulat 500 milions d'euros de superàvit que «no s'han pogut invertir en cap servei municipal que tengui relació amb serveis socials, esports, joventut ni cultura».

Al seu judici, «es tracta d’una demostració més de la falta d'empatia amb les necessitats de les persones, quan en realitat els ajuntaments són l'administració més propera i els que detecten i miren per donar solució a totes elles».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.