Setmanari d'informació local - 138 anys

Pons insisteix que el descompte del 75 % ha permès incrementar la demanda a les Balears

25989

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, ha insistit que el descompte del 75 per cent en vols per a residents ha suposat «un increment de la demanda a les Balears i a tots els territoris extrapeninsulars».

«Ho vàrem veure també a Canàries amb el descompte del 75 per cent de descompte i el seu respectiu creixement en la demanda, així com amb la creació de noves OSP interpeninsulars», ha explicat en el ple d'aquest dimarts.

Pons ha fet aquestes declaracions en resposta a la qüestió del diputat del PP Miquel A. Jerez i Juan sobre la pèrdua de qualitat del servei ofert per determinades companyies aèries que operen entre les illes.

Així mateix, el conseller ha afirmat que les companyies «no poden donar una resposta immediata a aquest creixement de la demanda i per això subcontracten part d'aquests serveis» el que, al seu parer, suposa una «pèrdua de qualitat de serveis».

Referent a això, Pons ha explicat que el Govern ha presentat les respectives denúncies davant la Direcció General de l'Aviació Civil i l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) per fallades en condicions de seguretat en companyies o per incompliment d'horaris, entre altres qüestions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.