Setmanari d'informació local - 138 anys

Company a Armengol: «Té el suport del PP per defensar una tarifa màxima en els vols a la Península»

25993

El president del PP a les Balears, Biel Company, ha defensat aquest dimarts la necessitat d'aconseguir que el Ministeri de Foment espanyol defensi davant Europa una tarifa màxima de referència en els vols entres les Illes i la Península per evitar l'increment desmesurat dels preus dels bitllets per part de les companyies aèries i garantir així l'aplicació del 75 % de descompte per als residents.

Company ha ofert «tota la col·laboració» a la presidenta del Govern per assolir aquesta tarifa màxima. «Benvinguda a la proposta del PP, que ja vàrem defensar la passada legislatura. Ara fa falta que vostè no es quedi en l'anunci i vagi a Madrid i a Europa a defensar amb contundència aquesta tarifa màxima», ha assenyalat.

Durant la sessió de control al Govern, Company ha acusat la presidenta de «no fer res» per controlar l'evolució dels preus dels bitllets des que s'aplica el 75 % de descompte per a residents i ha ironitzat sobre les cartes que Armengol ha assegurat remetre a diferents organismes. «O no escriu bé les cartes o no li fan ni cas a Madrid», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.