Setmanari d'informació local - 138 anys

La FELIB demana al Consell que destini els romanents de tresoreria als municipis afectats per aiguats

26009

El president de la FELIB, Joan Carles Verd, ha intervengut aquest dimarts en el plenari del Consell de Mallorca per a demanar que els romanents de tresoreria de partides no afectades de l’any 2018 es dediquin «de manera integral» a les ajudes específiques als municipis afectats pels aiguats, tant els del Llevant com els afectats per les pluges de les setmanes posteriors.

El representant dels ajuntaments ha instat a que si això no fos suficient «s’aminorin de manera proporcional les partides de l’esmentat Pla d'Obres i Serveis i l’aportació a l’Ajuntament de Palma per la Llei de Capitalitat, per a cobrir les necessitats restants».

Ha estat una intervenció no exempta de crítica ja que el Consell va generar una situació «mal d'entendre», segons explica la FELIB. Durant la seva intervenció, el president de la FELIB ha recordat que el president del Consell va fer una proposta als mitjans de comunicació «abans que es debatés en una assemblea de batles ni haver-se consultat amb els ajuntaments prèviament».

La proposta tenia implicacions «per les expectatives inversores dels municipis, especialment els petits, posant-los en la disjuntiva de renunciar a la defensa dels seus legítims interessos, a risc de quedar com uns insolidaris».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.