Setmanari d'informació local - 138 anys

Yllanes, confirmat com a candidat de Podem al Parlament

26017

Les primàries de Podem han confirmat al jutge en excedència Juan Pedro Yllanes i al diputat de Podem al Parlament, Alberto Jarabo, com a candidats de la formació al Parlament i a l'Ajuntament de Palma, respectivament, per a les eleccions de 2019. En tots dos casos, només s'havia presentat una candidatura.

En concret, Yllanes -actualment diputat al Congrés- ha aconseguit 1.344 vots, un 88,1 % dels vots emesos -en els quals s'han d'afegir 181 vots en blanc-; i Jarabo ha sumat 513 vots, un 81,4 % dels vots emesos -a què s'hi afegeixen 117 vots en blanc-.

La majoria dels noms del cos de llista al Parlament són de l'equip d'Yllanes, mentre que Aina Díaz, de l'equip 'Sumant equips Podem', ha quedat en el lloc número 15. Com a número dos, la regidora Antònia Martín.

En la candidatura de Palma, l'agent de la Policia Local Sonia Vivas serà la número 2. El regidor continuarà amb Rodrigo A. Romero. La llista continua amb Claudia Costa, Lucía Miriam Muñoz, Jordi Vilà, Ana Rosa Abejón, Antoni Gutiérrez, Antonia Gil, Yanko Morales i Maria Macarena Possetto, entre d'altres.

Pel que fa als Consells, s'han confirmat les candidatures de Mallorca i Eivissa, on només s'havia presentat una opció en cada cas, les d'Aurora Ribot i Viviana de Sans, respectivament. A Menorca, ha guanyat les primàries la candidata Cristina Gómez Estévez, amb un 55,7 per cent dels vots, mentre que el seu contrari, Julio De Souza, ha tret el 44,29 per cent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.