Setmanari d'informació local - 138 anys

Les persones refugiades serà la temàtica central en el concert de Nadal de les corals de la UIB

26255

Les corals de la Universitat de les Illes Balears (UIB) centraran el tradicional concert de Nadal en la situació de les persones refugiades dissabte que ve, 15 de desembre, a l’Auditòrium de Palma sota el títol 'Un Nadal mediterrani'.

Segons ha destacat aquest divendres la Universitat, cada any, les diferents corals es reuneixen en Nadal per oferir un espectacle musical que fa ressonar alhora 400 veus damunt de l'escenari.

Com és tradició, el concert de Nadal es dedica a una temàtica concreta. Enguany, el concert es titula 'Un Nadal mediterrani' i centra la mirada en la situació de les persones que fugen del seu país per trobar una millor situació. Les cançons són un passeig pel Mediterrani, fent una crida a la conscienciació i a la solidaritat amb tota la gent que intenta travessar-la.

Al llarg de l'espectacle, la veu de l'actriu mallorquina Catalina Florit anirà narrant la llarga travessia de les persones emigrants. Al concert participen la Coral UIB i totes les seves corals afiliades, com a Corals Infantils, Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma, Cor de Majors de la UIB, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.