Setmanari d'informació local - 138 anys

Mostres de solidaritat amb els periodistes d'Europa Press Baleares i Diario de Mallorca per l'atac a la llibertat de premsa

26367

Agents de la Policia espanyola s'han presentat aquest dimarts a les instal·lacions de Diario de Mallorca i d'Europa Press Baleares amb el propòsit de requisar informació relacionada amb el cas Cursach.

El Diario de Mallorca ha explicat que ha anunciat als agents que no els lliuraria cap material, emparant-se en el secret professional i la llibertat d'informació, de manera que els agents han decidit marxar. No obstant això, la Policia espanyola ha requisat al matí el telèfon mòbil d'un dels seus periodistes als jutjats de Via Alemanya.

A Europa Press Baleares han requisat documentació i equips corporatius i personals d'una redactora que va publicar la mateixa informació. La redactora s'ha acollit al dret professional a no revelar les fonts i els agents li han negat la possibilitat de contactar amb els serveis jurídics. Així, s'han endut el seu telèfon mòbil personal, dos ordinadors de l'empresa i diversos documents.

En saber-se els fets, un allau de comentaris de suport han omplert les xarxes:

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.