Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Garrido deixa MÉS i Podem en evidència i diu que ella no havia anunciat cap modificació de l'autopista

26425

La consellera de Territori Mercedes Garrido ha dit durant el Ple del Consell que «no s'ha fet cap canvi» en el projecte de l'autopista de Llucmajor a Campos. Així ha respost la consellera a una pregunta formulada pel PP en relació a la suposada modificació del projecte anunciada fa unes setmanes per ella mateixa en el Ple.

Concretament, Garrido s'ha defensat desmentint que ella hagués anunciat cap modificació referent a una reducció de l'autopista i ha afegit que no l'havien entesa, perquè, segons ha dit, ella feia referència a un procediment tècnic de revisió del projecte. El conseller Jesús Jurado i el president del Consell, Miquel Ensenyat han permès en silenci davant d'aquestes declaracions.

En el Ple celebrat aquest dijous, també han intervengut diferents membres de la Plataforma Antiautopista, que han presentat diversos arguments en contra de la infraestructura i han formulat diverses preguntes que, segons han lamentat els activistes «han estat ignorades».

Per la seva banda, la portaveu del GOB i membre de la Plataforma ecologista, Margalida Ramis, ha titllat la situació «surrealista» i ha lamentat que la consellera els hagi tornat a «mentir». Igualment, ha criticat la reacció dels representants de MÉS i Podem: «No han obert la boca».

Cal recordar que la consellera Mercedes Garrido anuncià el passat 27 de novembre que el projecte es «redimensionaria» i reduiria en 10 metres lineals. El mateix dia la formació 'ecosobiranista' celebrava l'anunci de la modificació de l'autopista i apuntava: «El nostre compromís era reduir el projecte i és el que hem fet. Serà més petita que la carretera de Manacor».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.