Setmanari d'informació local - 138 anys

Habtur: «El Consell no cerca consens i vetlla únicament pels interessos del sector hoteler»

26431

L'Associació de Lloguer Turístic de les Balears (Habtur) ha considerat aquest dijous que el Consell de Mallorca «no cerca consens i vetlla únicament pels interessos del sector hoteler», després de conèixer-se que no han inclòs la patronal dins de la Fundació Mallorca Turisme.

Habtur ha insistit que el sector del lloguer turístic representa una quarta part de l'oferta a Mallorca i ha recordat que el conseller insular d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, s'havia compromès a incloure'ls com a representants d'aquest sector amb el canvi d'estatuts que s'ha dut a terme aquest dijous.

En aquest sentit, des d'Habtur consideren que és «una falta de respecte cap a una part molt important del sector vacacional» i que, a més, «la deixa sense veu en un organisme importantíssim a l'hora de decidir per un model de turisme més sostenible i just per a tots». Des de la patronal, i segons han apuntat, «també des d'alguns partits polítics» ja s'havia traslladat al Consell en diverses ocasions la necessitat que el sector del lloguer turístic estigués representat en la Fundació.

Com a entitats i membres designats estaran des d'aquest dijous representades la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, l'Agrupació de Cadenes Hoteleres, Foment del Turisme, Cambra de comerç i l'Agrupació Empresarial d'Agències de Viatges de Balears (Aviba).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.