Setmanari d'informació local - 138 anys

Garrido ofereix a la Guàrdia Civil recursos materials per a garantir la seguretat en la marxa antiautopista de diumenge

26605

La consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha ofert a la Guàrdia Civil «els recursos materials necessaris per garantir la seguretat» dels qui participin a la marxa antiautopista de diumenge que tendrà lloc a la carretera de Llucmajor-Campos.

«Tinc total respecte per les manifestacions que es puguin fer per part de qualsevol entitat, grup o persona, però la manifestació es farà a la carretera i ens hem posat al servei de la Guàrdia Civil per si necessiten mitjans o seguretat», ha apuntat en declaracions als mitjans de comunicació.

Així mateix, ha explicat que es tracta d'una carretera «amb molt de trànsit» i ha insistit que el principal és «assegurar que no hi hagi cap tipus de problema» en la marxa a peu i amb bicicleta convocada per la Plataforma Antiautopista.

Quant a l'estat de les obres, la consellera ha assegurat que aquestes van «al ritme que toca, normal i adequat» i ha apuntat que fins que no acabin «no es farà el pagament definitiu de les expropiacions i dels metres quadrats corresponents».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.