Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort acull l’exposició ‘Francesc de B. Moll i Josep M. Llompart. Una amistat fructífera’

26849

L’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística ha inaugurat l’exposició “Francesc de B. Moll i Josep M. Llompart. Una amistat fructífera”, amb la presència de Francesc Moll i Cèlia Vinyes, familiars de Moll i Llompart. Es podrà visitar fins al mes de juny al vestíbul de Cort.

El fil conductor de l’exposició és la relació personal i professional entre els dos autors. Aquesta proposta, adherida a la commemoració oficial de l’Any Llompart, s’encarrega de reconstruir els diversos ponts de col·laboració entre dues figures cabdals de la llengua catalana a les Illes Balears. Els diferents panells compten amb textos de Pere Rosselló Bover, poeta, crític i professor a la Universitat de les Illes Balears.

En aquesta exposició es posa de relleu el paper que han tengut els Fills Il·lustres de Palma amb la singladura editorial de Francesc de B. Moll. Durant els seus vuitanta anys d'història, l’Editorial Moll ha publicat 75 títols de 13 dels Fills Il·lustres de Palma, a més de les obres completes de Joan Pons i Marquès i, en curs, les obres completes de Gabriel Alomar i Francesc de B. Moll.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.