Setmanari d'informació local - 138 anys

La intenció de vot de Vox a les Balears, la més baixa de l'Estat

26901

Segons les dades del darrer baròmetre del CIS de 2018, que s'ha fet públic aquest divendres, la intenció de vot al partit d'extrema dreta Vox a les Balears són les més baixes de tot l'Estat. També a Euskadi i Extremadura la incidència de la formació 'ultra' és insignificant.

Segons el baròmetre de desembre, les ciutats nord-africanes de Ceuta i Melilla serien, de llarg, els indrets on Vox aplegaria més suport, amb un 20 per cent. A distància seguirien Castella-la Manxa (7,5 per cent) i Cantàbria i La Rioja (5 per cent).

Encara amb suports destacats, se situarien comunitats molt poblades i amb més escons en joc, com ara Andalusia (4,6 per cent) -on el 2 de desembre Vox va obtenir representació parlamentària per primera vegada-, Madrid (4 per cent) i el País Valencià (3,9 per cent).

Aragó i Múrcia (1,2 per cent), Galícia (1 per cent) i Catalunya (0,9 per cent) són els territoris on Vox obtindria menys vots. A Balears, Euskadi i Extremadura la intenció de vot de Vox és imperceptible, tal i com es pot veure en el gràfic elaborat per TV3 que reproduïm.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.