Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «Sortim a guanyar les eleccions»

27101
Francina Armengol s'ha mostrat convençuda que el PSIB té «les millors per seguir transformant la realitat a les Illes Balears». | PSIB-PSOE

El Partit Socialista de les Illes Balears (PSIB-PSOE) està preparat «per sortir a guanyar» les eleccions municipals, autonòmiques i europees del pròxim 26 de maig. Així ho ha manifestat aquest dissabte al Consell Polític de la formació la Secretària General, Francina Armengol, que s'ha mostrat convençuda que «tenim les millors cares per poder explicar el nostre projecte polític per seguir transformant la realitat a les Illes Balears».

Armengol s'ha referit expressament als candidats i precandidats dels municipis de més de 20.000 habitants, Consells Insulars, i presidència del Govern Balear, a qui ha agraït que «hagin fet una passa endavant per començar una precampanya electoral amb molta força, ganes i il·lusió», i dels quals ha destacat que són gent «molt preparada i capaç» de posar «les millors candidatures al servei dels i les ciutadanes de les Balears».

En aquest sentit, la també presidenta del Govern ha afirmat que el partit dels socialistes concorre a les urnes «amb la tranquil·litat de la feina ben feta i d'haver fet, aquests quatre anys, allò que havíem compromès amb els ciutadans i ciutadanes», assegurant que «sortirem a guanyar», ja que «necessitam quatre anys més per consolidar tot allò que hem aconseguit i anar una passa més enllà».

Precisament, aquest dissabte el Consell Polític ha convocat la Conferència Política del partit, que, coordinada per Iago Negueruela, definirà el projecte polític dels 'socialistes' per als pròxims quatre anys. Armengol ha destacat que la Conferència «serà un procés obert a tota la ciutadania i absolutament participat». Per això, «comptarà amb tretze experts de totes les àrees, tant de dins com de fora del partit, per aconseguir el millor programa per les Illes».

Al Consell Polític també s'ha aprovat una proposta de resolució presentada per les Joventuts Socialistes de les Illes Balears per tal que es debati i es tengui en compte la seva proposta programàtica i s'incorporin al projecte electoral del PSIB-PSOE les mesures aprovades a la Conferència Política de les JSIB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.