Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell d'Eivissa reforçarà la promoció turística per a «fer front al Brexit»

27219

El Consell d'Eivissa reforçarà la promoció turística per a «fer front al Brexit», segons ha anunciat el president de la institució, Vicent Torres. Així, s'intensificaran les accions de promoció en el mercat britànic, potenciant altres llocs emissors a l'alça, com Nord Amèrica.

El Consell ha anunciat, ja que realitzarà un acte de promoció el 2 de febrer a Glasgow. Torres ha detallat a més la promoció d'Eivissa en la fira turística Fitur de Madrid, assegurant que l'Illa es presentarà en la capital «amb un objectiu clar: seguir amb la promoció d'una Eivissa única i diferent que té atractius durant tots els mesos de l'any, com la gastronomia, activitats culturals, el paisatge i la naturalesa», ha assenyalat.

Una de les novetats serà l'aposta del producte Eivissa com a destinació de noces, amb un nou fullet i accions de promoció, ja que l'Illa «té moltes possibilitats de continuar creixent en un sector que cada vegada té més demanda». Segons el president, la voluntat és que en 2019 es repeteixi una «molt bona temporada turística, que continuï allargant-se pels extrems».

Torres ha afegit que s'aposta per «un turisme de qualitat que és el que valora i respecta el lloc que visita», apostant per mantenir la «situació de lideratge com a destinació turística de referència en el mercat mediterrani, amb més ocupació fora dels mesos de temporada alta, amb un model turístic sostenible, que estigui ordenat i que sigui de futur».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.