Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB acusa Company de voler tornar a la persecució «inquisitorial» de Bauzà contra els docents

27307
La Sectorial d'Ensenyament de UOB ha criticat les declaracions fetes pel president del PP, Gabril Company, aquest passat dilluns al programa 'Els Dematins d'IB3'. Des de UOB han recalcat les paraules que utilitzà Company en la seva intervenció com ara: «aturar», «frenar» o «corregir» els docents que segons ell «avantposen la seva ideologia a l'ensenyament», «adoctrinen» i «contaminen».
Des de la Sectorial d'Ensenyament, han alertat que aquestes paraules recorden «a l'època més fosca i reaccionària del PP de José Ramón Bauzá, el qual també acusava els docents d'adoctrinar i va emprendre una campanya de repressió contra l'escola a base d'expedients, prohibició de símbols, TIL, etc».
Malgrat tot, han recordat que aquesta persecució va rebre com a resposta la manifestació més gran de la història de les Balears i la derrota més estrepitosa del PP a les eleccions de 2015, «on va perdre més de 72.000 vots i va passar de 35 a 20 diputats».
Per això, des d'UOB han fet una crida a la comunitat educativa «i a tots els demòcrates a tenir ben presents les paraules del senyor Company a l'hora de dipositar el vot a les urnes el proper 26 de maig, si no volem recular en un tres i no res als temps més durs, foscos i repressius del franquisme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.