Setmanari d'informació local - 138 anys

Xisca Mora presenta la seva candidatura per encapçalar la llista d'El Pi al Consell

27331

Xisca Mora ha presentat aquest dimecres la seva candidatura per a encapçalar la llista del PI al Consell de Mallorca en un acte en el qual ha reivindicat que aquesta institució sigui «més propera a la ciutadania, més eficaç i més eficient».

Mora ha reivindicat també que «la política tengui veu de dona». A més, ha explicat que ha estat una decisió molt meditada i que, si la militància li dóna suport, encararà aquest repte «amb molta il·lusió i responsabilitat».

La també vicepresidenta del PI ha defensat «la seva experiència municipalista com un valor per a poder transformar la realitat del Consell de Mallorca que actualment no respon a les necessitats dels ciutadans».

En aquest sentit, ha reclamat una institució que «defensi un municipalisme real, que lluiti per la igualtat amb mesures eficaces, que defensi el petit i mitjà comerç, que adeqüi la xarxa viària al segle XXI i que sàpiga donar respostes a les situacions de vulnerabilitat de les persones».

La vicepresidenta del PI, que ha lliurat més de 230 avals, ha agraït les mostres de suport dels companys i simpatitzants del partit a la seva candidatura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.