Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament acull aquest divendres un acte de commemoració del Dia Internacional en memòria de les víctimes de l'Holocaust

27381

El Parlament acollirà a les 12.00 hores d'aquest divendres un acte oficial de commemoració del Dia Internacional en memòria de les víctimes de l'Holocaust, que comptarà amb la participació del president del Parlament, Baltasar Picornell.

Segons ha informat el Parlament en un comunicat, després de Picornell, el president de la Comunitat Jueva de les Balears, José M. Molina Crous, dedicarà unes paraules al públic assistent.

A continuació, tendrà lloc l'encesa de set espelmes en record de les víctimes, a càrrec de Molina Crous; la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago; el primer matrimoni jueu de xuetes després de 500 anys, Pinhas Ben Abraham i Iska Bat Abraham; i els familiars de Rafael Xamena Moll, nascut a Palma i deportat al camp de concentració de Gusen, on va morir el 1942.

Així mateix, encendran una espelma els membres de la Comunitat Jueva a les Balears, Magalit Bat Abraham juntament amb el Hazan de la sinagoga de Palma, Rlando Dayan; Lyyn Delumen i Aliza Bat Abraham; i, finalment, Picornell.

Al final, tendrà lloc una oració a càrrec del membre de la Comunitat, César Ribba, que cantaran 'El Male Rajamin', per donar lloc a la pregària per la misericòrdia, el 'Rachen', a càrrec de Mani Hoffman, i un minut de silenci ofert per tota la Cambra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.