Setmanari d'informació local - 138 anys

Eivissa crearà una web per verificar la legalitat dels habitatges turístics

27395

El Consell d'Eivissa posarà en marxa una nova aplicació web destinada a clients i empreses comercialitzadores per a verificar la legalitat d'habitatges turístics.

El director insular de Turisme, Vicent Torres Ferrer, ha explicat que l'eina estarà en marxa de cara a la temporada per a oferir la possibilitat de consultar «amb facilitat» si és un habitatge legalment registrat introduint dades del NIF de l'empresa comercialitzadora o dels propietaris.

La web estarà integrada en la pàgina ibiza.travel i oferirà, mitjançant un accés amb identificació protegida, la possibilitat d'accedir a les dades del titular o explotador, ubicació exacta o informació cadastral.

Així mateix, oferirà una Application Programming Interface o API per a instal·lar portals de comercialització de lloguers turístics en les webs. Amb l'API, podran bloquejar-se de manera automàtica inscripcions d'habitatges no inclosos en el Registre insular d'activitats turístiques.

Així mateix, en la web s'afegirà una part informativa, amb els requisits i documentació necessària per a sol·licitar el registre d'un habitatge com a turística vacacional, així com llistats d'empreses comercialitzadores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.