Setmanari d'informació local - 138 anys

L'IEB participa a una fira de les Canàries per a «continuar construint ponts d'intercanvi»

27461

L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) ha participat en la segona edició de la fira 'Dance Interfaces' a La Laguna, a Tenerife, durant els dies 25 i 27 de gener, per a «continuar construint ponts d'intercanvi» entre les Balears i les Canàries.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, s'ha informat que, a part, es cerca establir contactes amb professionals de la resta de l'Estat espanyol, europeus i llatinoamericans. En aquest sentit, s'ha detallat que a la trobada es conviden tant a professionals nacionals i internacionals com a programadors d'altres espais d'exhibició de lles Canàries a conèixer les vuit propostes seleccionades prèviament en una convocatòria oberta.

Amb aquestes propostes, s'intercala la participació en xerrades professionals, presentacions de projectes, cites entre programadors i artistes, i visites als espais culturals d'interès de la Llacuna i de Tenerife. Fins a les Illes s'ha desplaçat la responsable de l'àrea d'Arts Escèniques i dels circuits artístics TalentIB de música i arts escèniques de l'IEB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.