Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] 'Segon origen', darrera pel·lícula del primer mes de Cinemacat

27507

Cinemacat acaba el mes de gener amb una versió original molt esperada. 'Segon origen' és una pel·lícula catalana de 2015 dirigida per Bigas Luna i Carles Porta, coproduïda per Produccions Audiovisuals Antàrtida i Ipso Facto Films. És una adaptació escrita per Bigas Luna, Carles Porta i Carmen Chaves de la novel·la de l’escriptor Manuel de Pedrolo ‘Mecanoscrit del segon origen’.

Es tracta d’una pel·lícula de ciència-ficció, romàntica i d’aventures, on els protagonistes lluiten per a sobreviure en un món en ruïnes amb la responsabilitat de repoblar la terra que ha quedat despoblada arran d’una catàstrofe.

Cal recordar que cada dijous hi haurà una projecció en versió original en català o subtitulada al català, a iniciativa de l'Obra Cultural Balear, organitzat conjuntament per l’OCB, Cineciutat i la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura.

Per al mes de febrer, ja hi ha programades 'La societat literària i el pastís de pela de patata', 'La revolució silenciosa' i 'Estiu 1993'.

L’entrada per al públic en general és de 6 € per a cada sessió. No obstant això, els socis de l'OCB, CineCiutat i Ona Mediterrània gaudeixen d'un preu reduït de 3 euros. Així com els subscriptors de l'Ultima Hora, els lectors de l'Ara Balears, els membres de la UIB i els posseïdors d'un Carnet Jove de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.