Setmanari d'informació local - 138 anys

Antoni Simó Tomàs: «Em present per ser el primer batle d’esquerres de sa Pobla»

27571

Aquest dijous, MÉS per sa Pobla ha dut a terme una assemblea que ha elegit Antoni Simó Tomàs candidat a batle per a les properes eleccions municipals. Tomàs ha estat tinent de batle durant aquest mandat i ja va encapçalar la llista de la formació el 2015.

El cap de llista ha volgut fer una avaluació positiva del mandat actual. Així mateix, ha declarat que «es fan necessaris quatre anys més per seguir transformant el municipi» i continuar amb els projectes iniciats. Tomàs ha assegurat que MÉS per sa Pobla concorrerà a les eleccions amb l’objectiu d’obtenir la batlia i amb l’aval de la «feina feta». «Ara em present per ser el primer batle d’esquerres de sa Pobla, que sempre n’ha tengut de conservadors», ha dit.

A les eleccions municipals de 2015, MÉS per sa Pobla va triplicar el nombre de vots respecte la convocatòria anterior i va esdevenir imprescindible per a formar un pacte de govern amb IxSP, El Pi i el PSIB-PSOE. Tot i així, Antoni Simó Tomàs assegura que la candidatura té marge per continuar creixent gràcies a «l’aval de la feina feta» pels regidors de MÉS a l’equip de govern i a la tasca del partit per renovar-se i augmentar la seva presència a sa Pobla.

«Tres anys i mig de govern a l’Ajuntament de sa Pobla ha permès avançar en moltes coses», declara el tinent de batle i regidor de Cultura, Innovació i Participació Ciutadana, Antoni Simó Tomàs. Fa referència al sanejament dels comptes i la reducció del deute municipal a la meitat, a l’augment significatiu dels percentatges de reciclatge, a la reobertura de la ràdio local, a la millora de les infraestructures, a la transparència en la dotació de subvencions o al dinamisme social i cultural generat des de l’àrea de Cultura.

No obstant això, el portaveu del grup municipal de MÉS reconeix que algunes mesures no s’han assolit plenament, com la implantació del sistema de reciclatge porta a porta o la nova escola: «Som inconformistes, hem posat les bases per a que els projectes tenguin continuïtat en el futur».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.