Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern espanyol assegura que les Balears tindran «molt aviat» el nou finançament

27771
El Govern espanyol assegura que les Balears tindran «molt aviat» el nou finançament. Imatge d'arxiu de monedes d'euro. | Grup Serra/Arxiu

Carmen Calvo, secretària d'Igualtat del PSOE i actual vicepresidenta del Govern espanyol, ha assegurat aquest dissabte que les Balears «tindrà molt aviat un Règim Especial», ja que «és el més just perquè els ciutadans de les Illes vegin compensada la insularitat i gaudeixin de les mateixes condicions que en la resta de l'Estat».

En l'acte socialista que ha servit com a inici de pre-campanya electoral, Calvo ha expressat que «els ciutadans de les Balears gaudiran molt aviat d'un règim especial per a ells».

Calvo ha destacat a més el feminisme com un dels eixos centrals de les polítiques tant a les Illes com a Espanya, Calvo ha assegurat que «fa molta falta el que ha fet Francina Armengol, que és encarregar i transferir responsabilitats a les dones», ja que «al llarg de la història hem estat privades de l'àmbit públic i venim carregades de dues coses molt necessàries per a la política: sentit comú i una capacitat infinita per a resistir».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.