Setmanari d'informació local - 138 anys

Greenpeace: «La Llei de Canvi Climàtic hauria de servir d'exemple al Govern espanyol»

27823

Greenpeace ha expressat aquest dimarts que l'aprovació de la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica, «hauria de servir d'exemple» per a la mateixa llei que el Govern espanyol «encara no ha presentat», segons l'entitat.

Segons ha informat la formació ecologista, s'ha de fer «recalcament en la urgència d'actuar enfront del canvi climàtic» i lamenta que el Govern d'Espanya «no hagi presentat encara una llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica, amb un calendari que fixi 2025 com a data límit per al tancament de les centrals tèrmiques de carbó i nuclear i la seva substitució per energies renovables».

Greenpeace ha anunciat que la llei balear és una llei ambiciosa des del punt de vista de la transició energètica «amb mesures valentes», com la prohibició de la circulació per les illes de turismes amb motor dièsel en 2025 o el tancament de dos grups de la tèrmica de carbó d'el Murterar el 2020.

El responsable del Programa de Canvi Climàtic de Greenpeace, José Luis García, ha declarat que expressa la seva satisfacció per la decisió del parlament balear, ja que els governs «no estan actuant amb la urgència necessària per a limitar l'escalfament global a 1'5 graus».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.