Setmanari d'informació local - 138 anys

ARCA premia a l'equip de Sa Galera i lliura el 'Premi Destrucció' a Cort per la seva «inacció» davant les pintades

27859

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha premiat a l'Equip de recerca de Sa Galera pel seu «incansable» treball de recerca arqueològica i ha lliurat el Premi Destrucció del Patrimoni a l'Ajuntament de Palma per la seva «inacció» contra les «pintades vandàliques» del centre històric de Palma.

L'entitat ha recordat que les candidatures guanyadors dels Premis Arca Protecció del Patrimoni es varen celebrar durant un sopar a la qual van assistir representants de l'Equip de Recerca de Sa Galera, de l'associació Joves Arquitectes de Mallorca (JAM) i de la Cooperativa Donats de Sant Miquel, les tres entitats guanyadores dels guardons.

Així, ARCA ha destacat el concurs 'Explotam Són Busquets' llançat per l'entitat JAM per «entendre la importància patrimonial» de l'antiga caserna de Son Busquets i les «possibilitats excepcionals» d'una actuació urbanística respectuosa. D'altra banda, ARCA ha valorat la «gestió de l'Oratori de Sant Miquel de Campanet» a càrrec de la cooperativa Donats per «proporcionar treball a persones amb diferents capacitats i obrir la visita a l'Oratori en una de les esglésies petites més antigues» de Mallorca.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.