Setmanari d'informació local - 138 anys

Llocs ideals per visitar a Formentera

27871

L'arxipèlag Balear està format per cinc illes, encara que les més conegudes i de moda són Eivissa i Mallorca. L'illa de Formentera, una de les més petites, és una de les destinacions més interessants per a visitar en qualsevol tipus de vacances.

Se situa molt pròxima a l'illa d'Eivissa, la qual cosa la converteix en un lloc perfecte per a una escapada de cap de setmana.

Què es pot fer en Formentera?

Sense lloc a dubte, el primer que hauràs de fer en arribar a l'illa, és llogar qualsevol tipus de vehicle que et permeti moure't amb llibertat per tots els seus màgics racons.

Res més arribar a l'illa, podràs trobar nombroses empreses de renting, com és el cas de Formentera Moto Rent, que es troba situat en diferents ports de l'illa balear.
Després d'obtenir un mitjà de transport per a poder moure't per l'illa, podràs deixar-te seduir per l'encant de Formentera. Per això, en aquest article et donem un llistat de llocs únics i amb encant d'aquesta petita i meravellosa illa.

Es Caló de San Agustí

Situada a l'est de l'illa en un poble costaner, podràs trobar aquesta ideal cala. Es tracta d'un lloc perfecte per a aquelles persones que estimen el submarinisme o el snorkel. És un dels llocs més visitats de l'illa, per les seves aigües cristal·lines i ambient mariner.

Caló des Mort

Lloc perfecte per a anar a l'estiu i gaudir dels seus escars, paratge verge, aïllament i tranquil·litat. És una petita cala situada al sud de l'illa. Com a detall, comentar que compta amb sol 70 metres. Per tant, el millor per a visitar-la és anar d'hora per a assegurar-se un buit.

Cap de Barbaria

Un dels llocs més bonics i impressionants de l'illa. Es tracta d'un paisatge sense igual, amb uns penya-segats meravellosos, on podràs gaudir una de les millors postes de sol de la teva vida.

Es troba situada en el sud-oest de l'illa. Per això, si et trobes aquí amb un temps ideal, podràs veure des d'aquest punt la Península Ibèrica.

Sant Francesc Xavier

Es tracta del nucli urbà de l'illa on podràs trobar multitud d'activitats d'oci i culturals. En fosquejar podràs gaudir d'un sopar en qualsevol terrassa i gaudir l'ambient ideal, on es barregen residents i turistes.

Parc Natural de Ses Salines

Si viatges a Formentera no pots anar-te sense visitar Les Salines. Es troba en el nord de l'illa on se separen Eivissa i Formentera.

Podràs gaudir d'unes vistes úniques i unes platges espectaculars, on l'única cosa que hauràs de fer és relaxar-te i gaudir de l'aire net i fresc del mar.

Mirador El Pilar de la Mola

És el lloc perfecte per a observar l'illa i els seus capvespres des d'una panoràmica inigualable. Està situat molt pròxim al poble més alt de l'illa, La Mola.

No dubtis de visitar aquests paradisíacs llocs per a qualsevol tipus de vacances. No et penediràs de visitar Formentera i els seus racons màgics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.