Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern subvenciona el 100 % dels desplaçaments entre les Illes fins al 2021 per a competicions esportives

27875

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports publica aquest dijous 14 de febrer en el BOIB la convocatòria d'ajuts en espècie per als desplaçaments entre les illes de la Comunitat Autònoma per assistir a les proves esportives del programa oficial de competicions federades de les Illes Balears per part dels esportistes, clubs esportius i les seleccions autonòmiques de les Illes Balears entre l'1 de març de 2019 i el 30 de juny de 2021.

La dotació pressupostària per a aquest període és de 2.928.406,18 euros, la qual cosa vol dir que el Govern garanteix els desplaçaments interilles fins a l'any 2021.

Els beneficiaris no han d'avançar els doblers, en cap cas, i se subvenciona el 100 % del desplaçament entre les Illes perquè, d’acord amb la convocatòria, s'ha convocat un concurs públic per a la presentació del servei d'agència de viatges.

Com a novetat d'aquesta convocatòria, s’incorpora la categoria aleví (11/12 anys) per alguns esports determinats en els quals l'edat de maduració esportiva és primerenca. Una altra novetat és que per als esports adaptats cada esportista podrà anar acompanyat d'un tècnic o ajudant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.