Setmanari d'informació local - 138 anys

Pericay vol que les eleccions generals i autonòmiques se celebrin el mateix dia per a «estalviar doblers i feina»

27881

El portaveu de Ciudadanos al Parlament, Xavier Pericay, ha defensat aquest dijous que les eleccions generals i autonòmiques se celebrin el diumenge 26 de maig amb l'objectiu d'«estalviar molts doblers i molta feina als mitjans de comunicació».

«Si les eleccions es convoquen i són el 28 d'abril això ens portarà a una campanya perllongada, però el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, defensarà la data en base als seus interessos particulars, com fan tots els presidents del Govern», ha explicat en declaracions als mitjans de comunicació.

Així mateix, ha criticat que Sánchez es comprometés a «convocar eleccions immediatament per a després esperar vuit mesos que ha trigat a adonar-se que aquest model de suports que havia creat al Congrés era un veritable camp de mines».

En relació al REB, Pericay ha lamentat que si les Corts es dissolen «el Govern no estarà en disposició d'anar traient decrets i menys de posar en marxa un que no tendria cap recorregut sense l'aprovació dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE)».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.