Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears assisteixen per primer pic al Mobile World Congress

28035

La Fundació Bit, en representació del Govern, acompanyada d'altres institucions i empreses del sector tecnològic, assistirà per primer pic amb estand propi al Mobile World Congress (MWC), del 25 al 28 de febrer, a Barcelona.

Segons ha informat la vicepresidenta i consellera d'Innovació, Bel Busquets, en un comunicat, «d'una banda, se cerca promocionar i fomentar el negoci de les empreses de base tecnològica balears i, d'altra banda, es vol posicionar les Balears com l'espai idoni perquè emprenedors i empreses del sector tecnològic s'instal·lin», en concret al ParcBit i CentreBIT Menorca.

La Fundació Bit acompanyarà altres empreses tecnològiques de les Balears com Hotelinking, Mark Site, OmniAccess, eTravelTag, HYALOS.ES, Localicer i les tres menorquines Mybooking, Arrendart i LINK Gestió del Coneixement. Amb Wireless DNA, sumen un total de 10 empreses tecnològiques de les Balears, vuit d'elles amb relació amb la incubadora del Parc Bit, Emprenbit. També hi seran presents les institucions TIC Mallorca, la UIB i GSBIT.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.